foradia subscriutegrat

Podem vol traure a Camps de les institucions valencianes amb una reforma de la Llei d’Expresidents

• El secretari de Podem, Antonio Estañ, ha qualificat la trama de Gürtel com a “exemple d'una forma de fer les coses que ha sigut l'hegemònica a la Comunitat Valenciana durant molts anys”. • "Tenim grans empresaris com Ortiz a Alacant que han confessat que han finançat al PP, que pagant una multa evitaran la presó i que segueixen accedint a contractes públics”.


El secretari de Podem, Antonio Estañ, ha qualificat la trama de Gürtel com a “exemple d’una forma de fer les coses que ha sigut l’hegemònica a la Comunitat Valenciana durant molts anys”.

La intenció de Podem a curt terminiés traure a Camps de les institucions valencianes amb una reforma de la Llei d’Expresidents”. Per a fer-ho, Podem confia que els partits polítics que en el seu moment no van recolzar aquesta reforma, com el PSPV, ara ho facen. Així ho ha expressat, Antonio Estañ.

L’altre gran objectiu de Podem respecte a la corrupció és “traure al PP també de la contractació pública”, ja que “tenim grans empresaris com Ortiz a Alacant que han confessat que han finançat al PP, que pagant una multa evitaran la presó i que segueixen accedint a contractes públics”.

Per aquests motius, es vol feruna inspecció d’aquests contractes perquè l’administració els pressione mitjançant multes i accions judicials i recompensar a l’empresari que s’ha mantingut en la legalitat i que ha tingut en molts casos impossible competir amb ells”.

Model de mobilitat i turisme del PP

El model de mobilitat del PP és “un fracàs, amb una aposta per un AVE que moltes vegades ni tan sols és tal, com està ocorrent a Castelló, i que va en detriment de la xarxa ferroviària de proximitat”, ha manifestat Estañ.

Així mateix ha assenyalat la seua preocupació per l’arribada de l’AVE a Múrcia en relació amb el tren de rodalies Murcia-Alacant, “que segueix sense electrificar i que amb l’arribada de l’AVE, segons un document del mateix ministeri de Foment, tindrà almenys tres anys de transbords. Açò suposarà afegir més precarietat a una ruta ja de per si mateix en un estat deficient”.

Quant a l’aeroport d’Alacant, ha qüestionat les condicions laborals dels seus treballadors “que en molts casos estan a mitja jornada, cobrant 500 euros i pagant-se el seu propi pàrquing“, i les ha emmarcat en un model generalitzat que es basa en la precarietat dels treballadors al mateix temps que les empreses augmenten els seus beneficis.

La crítica s’amplia al model turístic heretat pel PPhem continuat apostant per un model massificat, a la baixa, sense mesures de regulació ni Inversions”. Un model, a més, que no té en compte criteris de sostenibilitat: “seguim també amb un ús molt negatiu del litoral, del territori i de l’aigua que a més en un moment de canvi climàtic fa que només estiguem amb mesures a curt termini”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *