lasarga ajualcoipresuparticipa

Begonya Domènech: “carril bici sí però ben fet”

• Entre les queixes assenyalen “les separacions de formigó que han instal·lat per a delimitar el carril bici, de la calçada, poden arribar a agreujar els danys" • Segons la regidora Begonya Domènech “açò ens fa pensar que potser hem començat la casa per la teulada, cal consensuar en les associacions de veïns i comerciants dels barris aquestes obres

Descontent de Compromís respecte a com està gestionant-se el carril bici. Des de la formació tenen clar que la nostra ciutat ha d’avançar cap a una mobilitat sostenible, que inclou la mesura del carril bici, però que estan “rebent moltes queixes de veïns de la Zona Nord per la forma en què està implantant-se”.

Entre les queixes assenyalen,les separacions de formigó que han instal·lat per a delimitar el carril bici, de la calçada, poden arribar a agreujar els danys front a caigudes tant de vianants com a ciclistes”. De fet, aquesta setmana hi ha hagut dos accidents.

Per evitar problemes d’aquests tipus, en altres ciutats “estan substituint-los per altres de material plàstic menys perillosos en cas d’accident”.

Segons la regidora Begonya Domènech “açò ens fa pensar que potser hem començat la casa per la teulada, cal consensuar en les associacions de veïns i comerciants dels barris aquestes obres, i pot ser implementar el carril bici amb altres mesures de seguretat, com ara augmentar els passos per als vianants. Açò està fent que hi haja problemes amb la implantació d’aquest carril bici. Esperem que ara que encara som a temps, ja que no han acabat les obres, l’ajuntament prenga nota i implante les mesures necessàries per a evitar possibles problemes”.

A més, des de Compromís, troben a faltar “altres mesures com la promoció del seu ús i les normes específiques de circulació amb bicicleta, més zones per aparcar-les prop d’edificis públics, zones d’aparcaments alternatius per als automòbils o una mena de parc municipal de bicicletes” Totes aquestes són accions que en ciutats com València ja s’ha fet, “i amb molt d’èxit”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *