foradia subscriutegrat

Balanç anual del CEEI: apertura de 14 empreses i assessorament de centenars d’emprenedors

• 230 emprenedors assessorats, 14 noves empreses creades i 59 jornades amb prop de 1.500 emprenedors i empreses assistents. • “Els emprenedors necessiten una col·laboració estreta entre tots els agents del mapa de l'emprenedoria de la Comunitat Valenciana”, paraules de la directora de l'IVACE, Julia Company.


230 emprenedors assessorats, 14 noves empreses creades i 59 jornades amb prop de 1.500 emprenedors i empreses assistents. Aquest és el balanç que realitza el Centre Europeu d’empreses Innovadores, CEEI, d’Alcoi de l’any 2017.

Els emprenedors necessiten una col·laboració estreta entre tots els agents del mapa de l’emprenedoria de la Comunitat Valenciana”, paraules de la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, Julia Company.

La responsable de l’IVACE, acompanyada pel director del CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova, han donat els detalls d’un any de rellançament en el qual l’entitat ha centrat els seus esforços a impulsar la creació i consolidació d’empreses, i reforçar la col·laboració amb la resta d’agents del seu àmbit territorial.

El resultat d’aquest esforç es tradueix en més de 230 emprenedors assessorats pels experts en desenvolupament de negoci del CEEI, 14 noves empreses creades i 59 jornades, seminaris, tallers i cursos als quals han assistit prop de 1.500 emprenedors i empresaris de les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida.

Amb aquestes dades sobre la taula, em satisfà dir que la solució que va adoptar fa dos anys el conseller Rafa Climent davant la complicada situació del CEEI no solament ha sigut l’encertada sinó també fructífera, ha assenyalat Company.

En aquest sentit, la directora general de l’IVACE ha fet valdre el “necessari i important” paper dels tres Centres Europeus d’empreses Innovadores del País Valencià en l’estratègia de la Conselleria d’Economia en matèria d’emprenedoria innovadora.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *