Foradia subscriutegrat

Andreu Escrivà presenta el seu llibre sobre el canvi climàtic, “Encara no és tard”

• “Cal que ens informem i que en parlem obertament: ens manca debat climàtic, i el llibre vol ser part d’eixa discussió, oferint un coneixement científic sòlid" • “És sabent exactament la nostra situació actual com podrem fer front a les previsions i, amb molt de treball i una mica de sort, evitar que es facen reals"

Presentació del llibre “Encara no és tard a Muro, que tracta sobre el canvi climàtic i la necessitat de superar-ho. Va ser a càrrec del seu autor, d’Andreu Escrivà, Doctor en Biodiversitat, llicenciat en Ciències Ambientals i divulgador ambiental.

“Cal que ens informem i que en parlem obertament: ens manca debat climàtic, i el llibre vol ser part d’eixa discussió, oferint un coneixement científic sòlid i ferramentes per a transformar el futur”, va declarar l’autor.

A la conferència, la qual va estar seguida per un públic entusiasta de diverses edats, es va parlar de per què no se’n parla tant com es deuria, i del fet de descobrir que parlar-ne és una peça fonamental per a l’acció contra l’escalfament global, més enllà de lleis, modificacions d’hàbits de consum o transformacions del model energètic.

El llibre vol donar una visió esperançadora, però rigorosa i sòlidament fonamentada, que ja existeixen respostes per a reduir l’impacte de l’escalfament global en tots els nivells i, alhora, construir una societat més justa, sostenible i resilient.

“És sabent exactament la nostra situació actual com podrem fer front a les previsions i, amb molt de treball i una mica de sort, evitar que es facen reals. Res no està perdut i la resignació no és una opció. Perquè encara no és tard i un món millor no és només possible, sinó imparable”, va dir Andreu Escrivà.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *