foradia subscriutegrat

Molta participació, paisatges i germanor a la tradicional Volta a les Pedanies

• Es tracta d’una activitat que any rere any va creixent en popularitat • Tenim un patrimoni natural envejable i després de les fortes pluges d’aquest hivern dona goig caminar prop del riu i veure’l així

La XIII edició de la ja tradicional “Volta a les Pedanies” s’ha realitzat aquest diumenge 26 de març amb gran afluència de participants de totes les edats, malgrat el canvi horari de la nit anterior.

Es tracta d’una activitat que any rere any va creixent en popularitat, organitzada conjuntament entre la regidoria de Medi Ambient i la regidoria d’Esports i es troba emmarcada dins les XIII Jornades per a la Sostenibilitat que venen duent-se a terme durant tot el mes.

L’activitat va començar a la Casa de Ferro, seu de l’Oficina de Medi Ambient i la Junta Esportiva, a les 8:45 del matí i, després de recórrer els camins que separen L’Alquerieta Jordà, Benàmer i Setla de Nunyes, els participants arribaren a Turballos al voltant de les 10:30 h on l’organització havia preparat taules i va repartir aigua-sal i begudes.

Per la seua part el Regidor de Medi Ambient, Elicerio Pérez, ha afirmat que “tenim un patrimoni natural envejable i després de les fortes pluges d’aquest hivern dona goig caminar prop del riu i veure’l així, a l’igual que la bassa de Turballos que feia anys que no lluïa com hui. Anar de poble a poble pel mig de vinyes i oliveres mentre gaudeixes de les vistes de les muntanyes que ens envolten és tot un privilegi”.

L’activitat va discórrer sense cap incident en un ambient familiar i de germanor i forma ja part del calendari murer, encara que no són pocs els que recorren aquesta ruta durant tot l’any donat el seu atractiu i accessibilitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *