foradia cdturisme

El Cementiri Municipal d’Alcoi es dóna a conéixer a Alemanya

• El Cementeri Municipal d'Alcoi, Sant Antoni Abad, s'ha donat a conéixer a Alemanya a través de diferents diaris. • S'engrandeix, així, la importància del Cementeri d'Alcoi, que cada any rep diverses visites per conéixer la història i els detalls

El Cementeri Municipal d’Alcoi, Sant Antoni Abad, s’ha donat a conéixer a Alemanya a través de diferents diaris. Diaris importants del país, com són Katholische Sonntagszeitung, Altöttinger Liebfrauenbote i Frankfurter Allgemeine Zeitung, han dedicat un seguit de reportatges amb referències directes.

Ha sigut amb motiu de la Ruta Europea de Cementeris, de la qual forma part l’alcoià des de 2012, considerada Itinerari Cultural pel Consell d’Europa. Aquesta Ruta interpreta els cementeris com a llocs de vida, entorns que, com a espais urbans, estan directament vinculats a la història i la cultura de la comunitat a la qual pertanyen i on es troben moltes de les seues referències.

S’engrandeix, així, la importància del Cementeri d’Alcoi, que cada any rep diverses visites per conéixer la història i els detalls de l’artístic recinte funerari d’Alcoi. D’aquesta manera, cal ressenyar, es conten per centenars les persones que gaudeixen cada any de la memòria, els secrets i les obres d’art que integra aquest lloc sagrat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *