foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi elabora una guia amb 150 activitats per als centres educatius

• 150 activitats educatives que serviran perquè els centres educatius de la ciutat puguen aprofitar-les i complementar els seus programes • Una ampla proposta d’activitats de caràcter transversal adaptades a cada etapa educativa, en la que consten tallers, visites guiades, exposicions...


Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha elaborat una guia de 150 activitats educatives que serviran perquè els centres educatius de la ciutat puguen aprofitar-les i complementar els seus programes educatius durant l’actual curs. Es tracta d’una ampla proposta d’activitats de caràcter transversal adaptades a cada etapa educativa, en la que consten tallers, visites guiades, exposicions, cicles de cinema, excursions i activitats culturals de diferents tipus.

Per dur endavant aquest recull s’han coordinat les diferents actuacions pertinents des de les diferents delegacions municipals (Medi Ambient, Política Lingüística, Joventut, Seguretat, Democràcia participativa…), així com amb altres organismes externs, tot amb la finalitat d’unir les accions formatives i d’incorporar nous programes i campanyes que es proposen per als centres educatius.

Una iniciativa de la regidoria d’Educació, realitzada per Ivette Abad, Júlia Jordà i Helena Agraz, graduades en Magisteri; Laura Andrés, dissenyadora gràfica per l’EASD d’Alcoi; amb la coordinació de Pilar Herrero, tècnica del Departament d’Educació.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *