foradia subscriutegrat

Neus Ferri presenta el seu disc “Aquí me tienes” al Teatre Calderón d’Alcoi, el 23 de març

• Es tracta del seu primer treball discogràfic, produït per José de Castro (Jopi) i editat per Warner Music Spain. • Ho fa en el context de la seua gira de presentació en la qual ha tingut l'oportunitat de portar la seua música a ciutats com Barcelona, Madrid o València.

Neus Ferri torna al Teatre Calderón de Alcoi, el seu escenari de referència, per a presentar el seu disc “Aquí me tienes“. Serà el 23 de març.

Es tracta del seu primer treball discogràfic, produït per José de Castro (Jopi) i editat per Warner Music Spain. En ell, l’artista alcoiana ens mostra la seua cara més íntima i salvatge.

El disc va arrancar amb el single “Personal, que compta amb la col·laboració de Melendi, i porta ja prop de 500.000 reproduccions en Youtube i més d’un milió en Spotify.

D’aquesta manera, Neus Ferri torna a casa amb un poderós directe en el qual desplega tota la mágia de la seua veu i el potent acompanyament de la banda, formada per José de Castro (Jopi), Isi Ruiz, Gabriel Peso, Enric Castelló, i Dani Casielles.

Ho fa en el context de la seua gira de presentació en la qual ha tingut l’oportunitat de portar la seua música a ciutats com Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Alacant, Ciudad Real i Toledo.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *