foradia subscriutegrat

Alfons Olmo conta el projecte multidisciplinari de Verdcel en ‘Art a Casa’

Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • En aquesta nova edició en 'Art a casa' el nostre convidat provee del món de la música en valencià, Alfons Olmo, integrant del grup Verdcel

Seguim a l’espai videogràfic ‘Art a Casa’ per mantenir el contacte a la Cultura de valencianes i valencians aquests dies de confinament. Combinant música i literatura, el component del grup Verdcel, ens explica l’últim treball multidisciplinari de la banda, ‘Bifocal. Ras i Pols’

Seguim acostant la cultura a les vostres cases i hui ho fem amb l’ajuda d’Alfons Olmo, l’artista també ens fa un repàs per la trajectòria de Verdcel i ens mostra els seu nou treball discogràfic.

Alfons ens ensenya l’últim treball del cantautor, un projecte multidisciplinari, compost per un llibre amb diferents estils literaris i unes il·lustracions realitzades per Daniel Olmo, i a més el seu nou disc. Aquests treballs porten el nom de ‘Bifocal. Ras i Pols’.

Obrim de par en par la finestra per a compartir aquests dies a casa, on seguim parlant amb els diferents artistes, escriptors, pintors, músics, poetes, etc. que ens mostren el seu art.

Art a Casa’ un espai de cooperació entre la gent de la Cultura per mantenir-se en contacte, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *