foradia subscriutegrat

Reforçar figures públiques femenines per a augmentar la confiança i possibilitats de les xiquetes

• Crear referents socials femenins “perquè ajuden a les xiquetes a somiar, a creure en elles mateixes i creure que tot és possible" • La campanya és “un reconeixement necessari a les dones que, a pesar de les dificultats, han arribat molt lluny"


Crear referents socials femenins perquè ajuden a les xiquetes a somiar, a creure en elles mateixes i creure que tot és possible. Aquest és l’objectiu de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, per a avançar cap a una igualtat de gènere.

Així s’ha enfocat la campanya del Dia Internacional de la Dona des de la conselleria: sota el lema “Vull ser com…”, s’ha valorat a diferents figures socials femenines en diferents àmbits socials com la medicina, l’esport i l’art. Entre elles, s’han destacat a Anna Lluch, Cristina Durán, Reyes Martí i Ana Montañana, quatre dones que representen exemples d’èxit social.

Pel fet de ser dones “hem de viure una situació de discriminació estructural i permanent”, afirma la vicepresidenta. En aquest sentit la campanya és un reconeixement necessari a les dones que, a pesar de les dificultats, han arribat molt lluny, demostrant la seua vàlua, el seu geni”.

I es fa en un moment històric en el qual “una nova ona de reivindicació que està impregnant aquest món globalitzat, un moment en el qual s’està aconseguint “un punt de nou impuls i sobretot de no tornada i ho estem fent, entre totes i entre tots“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *