foradia pressupostparticipatiualcoi

Centenars d’alcoians i alcoianes presents en l’acte ‘A la Valenciana’

• Vicenta Jiménez: “el retir daurat de les velles glòries dels partits” • Ignasi Candela: “saqueig i la delinqüència organitzada del PP” • Àngela Ballester: "vam ser a Alcoi la primera força” • Mònica Oltra: "el PP es diuen moderats i són els que es porten els diners a Suïssa i Panamà"

miting oltra

El 20 de desembre el poble d’Alcoi ja va demostrar que el canvi era possible, vam ser ací la primera força

Som un poble que s’ha posat en peu per recuperar les institucions, amb aquesta idea va començar l’acte Vicenta Jiménez. Així, va reivindicar el Senat com una cambra que actualment s’utilitza com “el retir daurat de les velles glòries dels partits”, però que és necessària per blindar els drets socials i les reformes necessàries per garantir el benestar de la gent i de la democràcia.

Justícia fiscal, un model productiu coherent, resoldre el deute històric del País Valencià i un medi ambient tractat com es mereix, van ser algunes propostes anunciades per David Rodríguez. “Un de cada tres valencians viu en risc de pobresa i l’exclusió”, si continuen aplicant-se les polítiques del PP, al servei dels poderosos i les oligarquies, “quin món hem de deixar als nostres fills?”.

miting unidos podemos

el 26-J hem d’elegir, o els corruptes o la gent decent, la gent que té cor“.

Perquè la situació d’injustícia social, econòmica i política que vivim no és fruit d’una casualitat ni d’una mala gestió, sinó conseqüència del “saqueig i la delinqüència organitzada del PP”. Així ho va expressar Ignasi Candela per a, seguidament, proposar una alternativa de país que comporte entre altres: quotes progressives per als autònoms, fiscalitat justa per a les pimes, derogar la reforma laboral del PP i el PSOE per garantir els drets dels treballadors, garanties en la sostenibilitat de les pensions…

El 20 de desembre el poble d’Alcoi ja va demostrar que el canvi era possible, vam ser ací la primera força, va comentar ‘Àngela Ballester. I, després d’aconsellar a Pedro Sánchez que faça més cas a Ximo Puig que a Susana Diaz, va finalitzar el seu discurs: “el 26-J anem a desempatar, anem a guanyar aquesta final de la Champions

Totes aquestes intervencions van extraure del públic emotius aplaudiments. Però la intervenció de Mònica Oltra, políticament dura i agradable i còmica en les formes, a més d’ovacions, va fer riure a riallades a l’auditori: “en el PP es diuen moderats i són els que es porten els diners a Suïssa i Panamà deixant al poble al qual suposadament representen sense possibilitats; i diuen que ‘A la valenciana’ som els extremistes, i això que hem llevat el copagament de malalts i majors, i que hem tornat les pagues extraordinàries que el PP havia llevat”. La seua tesi final va ser: “el 26-J hem d’elegir, o els corruptes o la gent decent, la gent que té cor“.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *