foradia mediambient

Manuel: “el carril bici suposarà possiblement un avanç per a la ciutat”

• “La gent es queixa del fet que el carril bici suposarà que lleven alguns aparcaments d’alguns carrers • Una de les crítiques que realitza l’Associació és la pintura del carril bici

Alcoi continua instal·lant la seua ruta perquè les bicicletes puguen transitar la ciutat d’una manera més segura. Ho faran per un carril bici que connectarà, Zona Nord, per una banda, amb el Viaducte, i per l’altra, amb Batoi i la Via verda.

Aquesta ha resultat una mesura polèmica entre els ciutadans en quant l’opinió dels veïns. Eixim al carrer per a comprovar de primera mà algunes opinions al respecte.

Manuel Flores és el president de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Com a mesura que s’ha aprovat amb el suport dels vots de la gent que ha participat en els pressupostos participatius de la ciutat, des de l’entitat consideren que el carril bici és una decisió popular, que “suposarà possiblement un avanç per a la ciutat”.

“La gent es queixa del fet que el carril bici suposarà que lleven alguns aparcaments d’alguns carrers, però no sabem si en llevaran o no fins que acaben d’instal·lar el carril i pintar-ho definitivament”, ens comenta Manuel, “en teoria llevaran poquets”.

Una de les crítiques que realitza l’Associació és la pintura del carril bici, que al ser blanc, no es diferencia de les marques de circulació dels vehicles. No obstant això, “fins que s’acabe tot el procés, i es comprove si la gent fa ús o no fa ús, no es podrà valorar objectivament“.

Font: Rodrigo Paños./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *