Foradia

Paco Aura, La Sarga, Tirisiti, Camilo Sesto i molt més a les pàgines d’El Gratis

• Homenatge a Paco Aura, entrevista als personatges de Tirisiti, a Jordi Martínez, a la Iniciativa per la Gestió Pública de l'Aigua... • Tot acompanyat de les notícies dels municipis i comarques. I sempre, amb la col·laboració dels més destacats comerços, empreses i professionals del nostre entorn.

La nova edició d’El Gratis ja està en distribució pels carrers, comerços, locals i institucions de les comarques de l’Alcoià i la resta de les comarques centrals valencianes.

Una edició que compta amb diferents reportatges en profunditat de temes de l’actualitat més candents. Un dels més transcendents: Paco Aura, figura històrica alcoiana que durant aquests dies ens ha deixat. La nostra manera de retre homenatge a aquest referent de la dignitat humana és dedicar-li, a banda de la portada (una pintura d’Antoni Miró), un reportatge de Javier Llopis i un escrit de Paco Blay i Àngel Beneito.

Durant aquests dies està tenint lloc a Alcoi un congrés estatal dedicat a l’art rupestre de l’Arc Mediterrani de la península Ibèrica. Parlem sobre aquest tema i sobre La Sarga, un jaciment de referència pel seu valor i la seua gestió.

Parlem també amb dos membres de la Iniciativa per la Gestió Pública de l’Aigua d’Alcoi, qui desenvolupen els arguments segons els quals defensen que aquest servei ha de ser remunicipalitzat.

Tema del qual parla també Jordi Martínez, regidor de Medi Ambient i Obres i Serveis d’Alcoi. Qui realitza, a més, una valoració dels principals treballs que s’han dut a terme des dels seus departaments. Parlem amb ell sobre els ponts, les principals obres en marxa, el servei de brossa, el reciclatge…

No oblidem que estem en la vespra del Nadal. Per anar creant ambient, aportem diferents continguts. Entre ells, una simpàtica entrevista als personatges del Betlem del Tirisiti i al mateix Tirisiti.

Publiquem també una entrevista a Luís Negro, referent de les Trobades de les Escoles en Valencià, que li realitza la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i Comtat.

Tot això, acompanyat, com sempre, de les notícies dels principals fets succeïts als municipis i comarques del nostre voltant. I sempre, amb la col·laboració dels més destacats comerços, empreses i professionals del nostre entorn.

Font: Editorial./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *