foradia pressupostparticipatiualcoi

Ludoteca, tècniques d’estudi, esports i música al Centre Juvenil d’Alcoi

• El Centre Cervantes Jove d’Alcoi presenta diferents opcions d’oci per als joves alcoians i de la comarca durant la segona quinzena de maig • Cal recordar que el CCJ compta amb tauletes per a connectar-se a Internet i una sala de jocs

El Centre Cervantes Jove d’Alcoi presenta diferents opcions d’oci per als joves alcoians i de la comarca durant la segona quinzena de maig. Activitats de tot tipus per a joves de totes les edats, i totes elles gratuïtes.

Ludoteca de dimecres a divendres a partir de les 17.30 h fins a les 19.30 h per a xiquets de 5 a 12 anys. En la ludoteca es realitzen una gran varietat d’activitats centrades en els xiquets per mitjà del joc, manualitats o contes.

Quan acaba la ludoteca, a partir de les 19.30h, tècniques d’estudi per a xiquets de 12 anys en endavant que aprofiten per a preparar els últims exàmens del curs.

L’esport serà el protagonista aquest cap de setmana, ja que hi haurà un campionat de futbol sala a les pistes situades baix del centre. Serà divendres 19 i dissabte 20 a partir de las 18.30 h. En finalitzar el torneig, es farà el lliurament de medalles i un berenar per a recuperar forces.

La pròxima setmana serà el torn de la música, durant el matí del dissabte 27 de maig, es durà endavant un taller de música moderna de 10.30 a 13.30 hores. Està indicat per a tots els públics i no cal coneixements musicals ni instruments propis. Aquesta activitat aprofitarà per conéixer instruments com la bateria i la guitarra elèctrica, i així com cant modern i rap.

Cal recordar que el CCJ compta amb tauletes per a connectar-se a Internet i una sala de jocs: billars, consola, futbolí per a ús lliure per part dels joves alcoians.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *