foradia subscriutegrat

Art d’Ací dedica l’edició d’enguany a la relació entre arts plàstiques i la reivindicació

• “ReivindicArt: les arts plàstiques com a eina de transformació social”, aquest és el títol de la XVIII edició de la mostra Art d’Ací • L’objectiu és mostrar com l’Art d’Ací és una eina important de transformació social.

ReivindicArt: les arts plàstiques com a eina de transformació social”, aquest és el títol de la XVIII edició de la mostra Art d’Ací, que tindrà lloc en Muro, des del dia 5 d’octubre fins a l’11 de novembre de 2018.

La pintura, l’escultura, la fotografia, el dibuix o la il·lustració funcionen com a eines potents de comunicació dins del teixit social, bé siga com a forma de reivindicació individual o donant veu a col·lectius i situacions diverses. Per això, enguany, l’objectiu és mostrar com l’Art d’Ací, arrelat a la tradició de les nostres comarques i que es nodreix i desenvolupa en aquesta terra, és una eina important de transformació social.

Tots els interessats en participar d’aquesta convocatòria poden contactar amb la regidoria de Cultura de Muro des d’aquest moment.

L’exposició d’Art d’Ací s’emmarca dins de les activitats de la festa de tots els valencians i valencianes, el 9 d’Octubre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *