foradia subscriutegrat

Celebració del lliurament dels premis Castalla Emprende i GastroCastalla

• Unes 350 persones van assistir al lliurament dels premis de la primera edició del programa Castalla Emprèn i de l'I certamen d'innovació gastronòmica GastroCastalla • Durant la Gala l'Ajuntament va realitzar un reconeixement a la figura del fundador i president de l'empresa ACTIU, Vicent Berbegal


Unes 350 persones van assistir al lliurament dels premis de la primera edició del programa Castalla Emprèn i de l’I certamen d’innovació gastronòmica GastroCastalla. Ha sigut, en l’Auditori de Castalla, de la mà del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i l’Ajuntament de Castalla.

Castalla Emprende

Cadascun dels guardonats, emprenedors i empreses que han impulsat les seues idees o negocis, va rebre una dotació econòmica de 300 euros per a continuar amb les seues iniciatives. Els guardonats són Reverte, La Peonza, Brotar i E-Físic, així com el projecte que va rebre un accèssit, Antonio Vicent Diseño Floral.

GastroCastalla

En l’acte es van lliurar els reconeixements als guanyadors de l’I certamen d’innovació gastronòmica GastroCastalla i una distinció al fundador i president de la companyia ACTIU, Vicent Berbegal.
En la categoria d’aficionats o estudiants de cuina i Tecnologia dels Aliments, es van concedir reconeixements econòmics per valor de 1.800 euros als promotors de les elaboracions premiades. Per la seua banda, els guanyadors de la categoria professionals van rebre els seus respectius reconeixements per la qualitat de les elaboracions i el seu esforç per promoure els aliments “5S”: saludables, segurs, saborosos, sostenibles i socialment acceptats.

Reconeixement al fundador de l’empresa ACTIU

Durant la Gala l’Ajuntament va realitzar un reconeixement a la figura del fundador i president de l’empresa ACTIU, Vicent Berbegal, com a exemple d’innovació i de promoció del municipi de Castalla. Gràcies a la seua labor, Berbegal va ser premiat com a Empresari Europeu de l’Any 2017, uns guardons que reconeixen l’excel·lència i la innovació empresarial. També, va rebre el passat mes de febrer el Premi Nacional de Disseny.

A la gala van assistir el rector de la UMH, Jesús Pastor, el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent; l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabéu, i la directora-gerent del Parc Científic de la Universitat, Tonia Salines. També, van assistir el vicerector de Planificació de la UMH, Fernando Borrás, la regidora d’Iniciativa Empresarial i Model Productiu de l’Ajuntament de Castalla, Fuensanta López, i la directora del IVACE, Julia Company. També van estar presents el president de la Cambra de Comerç d’Alacant, Juan Riera, així com altres personalitats de Jovempa i Ineca.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *