foradia barnasants

Lliurament dels Premis Sambori de l’Alcoia-Comtat

Els jurats de les diferents categories dels premis Sambori han hagut de jutjar i valorar 4.500 redaccions i treballs de més de quaranta centres educatius de tota la comarca • I s'ha animat a particpar en la Trobada d'Escoles que se celebrarà el dia 6 de juny a la Canyada

premis samborini 2015 escola valenciana lesmuntanyes.com

El Divendres 8 de Maig  s’ha celebrat el lliurament dels Premis Sambori de literatura que organitza, anualment, la Coordinadora pel Valencià i Escola Valenciana.

L’acte de lliurament va tindre lloc a La Canyada de Biar, localitat amfitriona de la Trobada d’Escoles en Valencià, juntament al Camp de Mirra. En total, els jurats de les diferents categories dels premis Sambori han hagut de jutjar i valorar 4.500 redaccions i treballs de més de quaranta centres educatius de tota la comarca.

Els guanyadors de la fase comarcal passaran a la fase final, en què competiran amb els guanyadors de la resta de comarques valencianes. La cerimonia, a la Casa de Cultura de la Canyada, ha comptat amb la presència de 400 persones, guanyadors, familiars, representants de l’ajuntament i dels centres educatius.

Des de l’entitat organitzadora, la Coordinadora pel Valencià, s’ha valorat molt positivament la participació. I s’ha animat a particpar en la Trobada d’Escoles que se celebrarà el dia 6 de juny a la Canyada.

GUANYADORS 2015:

  • INFANTIL: Bracal i Montcabrer (Muro); El Romeral (Alcoi); accèssit: Sant Joan Bosco (Cocentaina)
  • PRIMER CICLE PRIMÀRIA: Clàudia Pla (Miguel Hernández, Alcoi); Gabriela Gisbert (El Romeral, Alcoi); Cristian Ferrero (Mare de Déu Gràcia, Biar)
  • SEGON CICLE PRIMÀRIA: Irene Alcaraz (Sant Francesc, Cocentaina); David Pastor (Alfonso Iniesta, Banyeres); Mar Hilario (Horta Major, Alcoi);
  • TERCER CICLE PRIMÀRIA: Aitor Bernabéu (Mare de Déu Salut, Onil); Mar Masià (Horta Major, Alcoi); Arnau Pasqual (Real Blanc, Cocentaina); David Coloma (Sant Jaume, Onil)
  • Necessitats Educatives Especials: Col·lectiu (Tomàs Llàcer, Alcoi); Cristian Alonso (Ibi, Sanchis Banús); Alba Miro (Ibi, Sanchis Banús)
  • PRIMER CICLE ESO: Alba Gallego (IES Pare Arques, Cocentaina); Alexa Martí (IES Pare Vitòria, Alcoi); Vicent Feri (Fundació Ribera, Banyeres);
  • SEGON CICLE ESO: Víctor Flaquer (IES Biar); Guillem Barceló (IES Pare Arques, Cocentaina); Blanca Ripoll (IES La Foia, Ibi);
  • BATXILLER: Irene Lópex i Cristina Vilanova (IES Manuel Broseta, Banyeres); Carolina Blanco (IES Cotes Baixes, Alcoi);
  • ADULTS: Isabel Sánchez, José Antonio Ribes, Lluís García, Carmen Bertran
Font: Coordinadora pel Valencià./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *