foradia pressupostparticipatiualcoi

El 3 d’abril comença la primera fase de les obres del carrer Entença

• El 3 d’abril comencen les obres de reurbanització del carrer Entença, que es prolongaran durant 11 mesos. • L'empresa encarregada ha instal·lat diferents senyals en la vorera que, segons comunica el departament d'Urbanisme, han de ser retirats


El 3 d’abril comencen les obres de reurbanització del carrer Entença, que es prolongaran durant 11 mesos. Unes obres que estan pendents de realització des de fa dècades i que seran cofinançades (per valor de 2 milions d’euros) entre l’Ajuntament i el Fons Feder de la Unió Europea.

La planificació comprén 4 fases. La primera d’elles durarà entre 3 i 5 mesos i implicarà el tall del trànsit del carrer des de l’altura del carrer Espronceda fins al carrer Isabel la Catòlica. Aquests dos carrers, Espronceda i Isabel la Catòlica, seran de doble sentit durant aquests mesos.

Hi haurà un aparcament públic condicionat al carrer Cid, per tal de compensar les places inutilitzades per les obres. Cal destacar que els camions de 10 tones o més no podran accedir per l’entrada nord.

Pel que fa a la parada d’autobús del carrer Entença núm. 7, quedarà anul·lada. I la del núm. 23 es desplaçarà fins al carrer pintor Cabrera núm. 29.

Cal ressenyar que l’empresa encarregada ha instal·lat diferents senyals en la vorera que, segons comunica el departament d’Urbanisme, han de ser retirats perquè empitjoren l’accessibilitat de la via. La col·locació dels senyals adequats es realitzarà durant els següents dies.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *