foradia elgrat

Augment de visites turístiques a Alcoi durant la Setmana Santa

• 1.440 consultes turístiques registrades a l’Oficina de Turisme d’Alcoi entre el Dijous Sant i el Dilluns de Pasqua • Segons les xifres que han facilitat els establiments, l’ocupació hotelera del voltant de la ciutat ha arribat fins al 75%.


1.440 consultes turístiques registrades a l’Oficina de Turisme d’Alcoi entre el Dijous Sant i el Dilluns de Pasqua. En total sumen un 56,86% més que en 2017, quan la Setmana Santa va registrar 918.

Han sigut 463 visitants de fora de la ciutat. En 2017 van ser 397. Pel que fa als turistes estrangers, el seu nombre s’ha incrementat un 54,52%.

Segons les xifres que han facilitat els establiments, l’ocupació hotelera del voltant de la ciutat ha arribat fins al 75%. En el cas dels que tenim dins d’Alcoi, hi ha unes xifres que varien molt en cada cas, oscil·lant des d’un establiment amb un 42,24%, passant per un altre amb un 100% en Divendres Sant, amb el 50% la resta de dies, passant per un altre amb un 75%.

La regidora de turisme, Lorena Zamorano, destaca satisfacció “perquè veiem que la línia de treball que estem seguint de turisme i de promoció del nostre destí està donant bons resultats”, però reconeix que “hem de continuar treballant administració i sector tots a una per millorar l’oferta i consolidar Alcoi com a destinació de qualitat tot l’any”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *