Foradia

Propostes i crítiques de Guanyar sobre l’estat de neteja d’Alcoi

• Des de Guanyar Alcoi consideren que l'estat de neteja de la ciutat és molt deficient i millorable. • Dues propostes al Govern: una per al manteniment i instal·lació de papereres a Alcoi i altra referent a la necessitat d'adequar i millorar la plaça Emili Sala.

Des de Guanyar Alcoi consideren que l’estat de neteja de la ciutat és molt deficient i millorable. Per a millorar la situació han presentat dues propostes en forma de precs al Govern: una per al manteniment i instal·lació de papereres a Alcoi i altra referent a la necessitat d’adequar i millorar la plaça Emili Sala.

Per una banda, davant la gran quantitat de papereres que estan desapareixent de la ciutat, van sol·licitar que es reposaren les papereres desaparegudes i es fera el manteniment de les que queden.

Ens sembla mot irresponsable haver deixat de costat durant tant de temps les obligacions de manteniment i reposició de les papereres, afirmen al respecte.

Per altra banda, van proposar al Govern, millorar la plaça Emili Sala, concretament en referència a la falta de papereres i a la posició dels banquets, que moltes vegades impossibiliten que la gent puga fer un ús adequat. Aquest prec va ser acceptat.

La regidora Vicky Llàcer afirma que la imatge de la ciutat està molt deteriorada i el que ens preocupa és la raó per la qual s’ha deixat caure la ciutat d’aquesta forma durant tant de temps.

Perquè “són els xicotets detalls els que fan gran a una ciutat i la falta de papereres i les condicions pèssimes en les quals es troben les que hi ha, no són la millor carta de presentació per una ciutat que pretén ser una ciutat turística

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *