foradia barnasants

30 xiquetes i xiquets anuncien les festes alcoianes en La Glòria Infantil

•Igual la de majors, La Glòria Infantil es pot considerar històrica, ja que és la primera vegada que es realitza de manera mixta, amb xiques i xics. • Continua, d'aquesta manera, el camí cap a la integració de la dona en la festa, que l'any passat ja es va manifestar, entre altres, en La Diana. 


30 xiquetes i xiquets han protagonitzat els actes de La Glòria Infantil, anunciant la proximitat de les festes de Moros i Cristians 2018. Igual la de majors, La Glòria Infantil es pot considerar històrica, ja que és la primera vegada que es realitza de manera mixta, amb xiques i xics.

En concret, han sigut 2 les xiquetes que han participat en l’acte. Carmela Nadal, per la filà Marrakesch, i Sara Montava, per la filà Aragonesos. Continua, d’aquesta manera, el camí cap a la integració de la dona en la festa, que l’any passat ja es va manifestar, entre altres, en La Diana.

Tots els representants de les filaes alcoianes han desfilat al compàs dels passodobles marcats per la Societat Musical Nova d’Alcoi i la Musical Primitiva i guiats pels dos sergents: Marcos Jácome, en representació mora, i Víctor Fernández, pels cristians.

Així, comença el compte enrere per a la celebració de la Trilogia Festera alcoiana.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *