Foradia ajualcoitel

Guanyar Alcoi amb el col·lectiu d’educació especial i infantil, xerrada el 12 d’abril

• Guanyar Alcoi presentarà una moció de suport al col·lectiu d'educadores i educadors d'educació especial i infantil • En la xerrada s’informarà sobre “quines són les seues reivindicacions perquè la seua feina contribuïsca per una educació de qualitat".

Guanyar Alcoi presentarà a l’Ajuntament una moció de suport al col·lectiu d’educadores i educadors d’educació especial i infantil. En aquesta es plantejaran les reivindicacions que defensa el col·lectiu des de fa temps: “mesures per regularitzar la seua situació i assegurar la correcta atenció dels alumnes usuaris”, comenta la regidora Vicky Llàcer.

Tots els detalls sobre el tema es plantejaran en la xerrada que s’ha organitzat per al dijous 12 d’abril, a les 19 h al Club d’Amics de la Unesco. Comptarà amb la presència de representants de la Plataforma d’Educadores d’Educació Especial i Infantil i famílies afectades.

En aquesta s’informarà i debatrà sobre quines són les seues reivindicacions perquè la seua feina contribuïsca per una educació de qualitat que garantisca la igualtat d’oportunitats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *