foradia subscriutegrat

Sisena edició del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ lluitant contra el càncer

• En només cinc edicions, +QUEUNTRAIL ha aconseguit aportar més de 50.000 € a la lluita contra el càncer • S’espera donar opció de gaudir a moltes més persones. S’obri la porta a la participació de fins a 1.700 atletes.


Presentada la sisena edició del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’. S’ha fet en un acte d’ambient festiu que ha comptat amb la presència de patrocinadors, col·laboradors, voluntaris, representants dels clubs locals de corredors i de les associacions AECC i SOLC (a les que ajuda el Trail Solidari Alcoi), així com autoritats municipals, entre les quals destaca l’alcalde de la ciutat, Toni Francés.

L’actriu alcoiana Conchi Doménech ha donat a conéixer les novetats d’una edició que arriba marcada pel canvi de data, al dia 27 d’octubre.

En només cinc edicions, +QUEUNTRAIL ha aconseguit aportar més de 50.000 € a la lluita contra el càncer, donant les recaptacions de cada any a SOLC i a l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alcoi.

“Ara, quan anunciem la nostra il·lusió de fer realitat una nova edició del Trail Solidari Alcoi, volem revalidar públicament el nostre compromís amb la lluita contra el càncer”, destaca el president de +QUEUNTRAIL i director del Trail Solidari, Paco Fuster.

L’esdeveniment ha comptat, també, amb l’actuació de la jove Ana Valor i el seu grup, que han interpretat una adaptació musical del poema d’Ausiàs March ‘Veles e vents’. Una música que ha servit per introduir, la dedicatòria d’enguany. L’edició 2018 del Trail Solidari convida a descobrir la màgia que impregna cada racó de les nostres muntanyes. Aquest any, la natura és la protagonista del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ i és a qui es dedica aquesta edició.

De fet, la Conselleria ha resolt concedir-li la distinció de carrera ‘Ecorresponsable’, el que suposa donar un pas més en el seu compromís de contribució a la preservació del nostre territori.

“Dedicar una cursa a la natura pot resultar difícil d’entendre, però els nostres territoris naturals i la majoria d’arreu del món estan amenaçats. No podem ignorar aquesta greu circumstància. La nostra dedicatòria vol ser un missatge per a tots i totes, un toc d’atenció a la nostra actitud davant la natura, perquè aquesta siga més respectuosa. Us animem al fet que compartiu aquest missatge allà on aneu a córrer o a marxar, i doneu exemple de com conviure amb els espais naturals”, va assenyalar Paco Fuster.

Una prova més

Quant a les novetats de la present edició, la competició passa a incloure una prova més. Al Trail, prova reina, i a la Marxa Senderista, se suma el Mig Trail, una prova demandada per molts aficionats i desitjada per l’organització, que després de molts intents, ha aconseguit fer-la realitat. Una prova ràpida i dura, amb un recorregut espectacular que s’afegeix a l’esdeveniment per fer-lo més complet.

Amb aquest ventall de proves, s’espera donar opció de gaudir a moltes més persones. S’obri la porta a la participació de fins a 1.700 atletes.

Més enllà d’Alcoi

Un grapat ben gran de corredores i corredors ja porten arreu del món el missatge de solidaritat que llança cada any el Trail Solidari. Homes i dones, tant d’Alcoi com d’altres pobles veïns, que s’han convertit en grans ambaixadors i llueixen la samarreta als seus viatges. De la mateixa manera, la present edició de Trail Solidari recupera la figura de l’ambaixador amb majúscules. Ells són la ballarina Sol Picó, el futbolista Jorge Molina, el corredor Vicente Juan i el director d’orquestra Jordi Bernàcer, que han manifestat el seu compromís amb el Trail Solidari i animen a la participació en aquesta aventura que combina esport i solidaritat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *