foradia elgrat

Vora 100 xiquetes i xiquets gaudeixen del primer campus multiesport a Alcoi

• Allí han pogut practicar durant el mes de juliol diferents esports i activitats, com ara judo, activitats aquàtiques, esports de raqueta, tallers i jocs tradicionals. • Segons el regidor d’Esports, Alberto Belda, "aquesta primera edició ha estat un èxit, el que ens anima a seguir i millorar en les pròximes edicions”


103 xiquetes i xiquets d’entre 4 i 12 anys han gaudit d’un campus multiesport organitzat per l’Ajuntament, en les instal·lacions del poliesportiu municipal Eduardo Latorre.

Allí han pogut practicar durant el mes de juliol diferents esports i activitats, com ara judo, activitats aquàtiques, esports de raqueta, tallers i jocs tradicionals.

Segons el regidor d’Esports, Alberto Belda, el Campus “segueix l’estratègia marcada pel Centre d’Esports, amb la qual es vol afavorir el desenvolupament psicomotor entre els més joves mitjançant la pràctica multiesportiva, aquesta primera edició ha estat un èxit, el que ens anima a seguir i millorar en les pròximes edicions”.

Per altra banda, aquest any han tornat a tindre lloc els tradicionals cursos d’estiu de natació, també al complex esportiu Eduardo Latorre, amb un total de 144 inscripcions, 58 xiquetes i 86 xiquets en grup de 3-5 anys, 6-9 anys, 10-14 anys i adults.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *