foradia pressupostparticipatiualcoi

El Sant Jordiet protagonitza el dia del Patró alcoià

• El xiquet Juan José Valls, representant de Sant Jordiet, ha sigut el protagonista del 23 d’abril, dia dedicat al Patró d’Alcoi, Sant Jordi • Al pas del menut protagonista, el públic vestia el carrer Sant Llorenç amb una estora de clavells blancs i rojos.

El xiquet Juan José Valls, representant de Sant Jordiet, ha sigut el protagonista del 23 d’abril, dia dedicat al Patró d’Alcoi, Sant Jordi. Els actes de celebració han començat amb la Segona Diana de les festes de Moros i Cristians, on tots els focus s’han depositat sobre les xiquetes i els xiquets festers.

Tot seguit, dirigides pel Sant Jordiet i acompanyades de l’espectacular música festera, les filaes han format fins a arribar al Temple del Patró. A partir d’ací, ha tingut lloc la processó de la relíquia del Patró fins a la parròquia de Santa Maria.

El Sant Jordiet, junt amb els capitans i alferes, ha liderat el desfile del trasllat de la relíquia des del seu temple fins a Santa Maria. Al pas del menut protagonista, el públic vestia el carrer Sant Llorenç amb una estora de clavells blancs i rojos.

El matí finalitzarà amb la solemne Missa Major, interpretant-se en ella la peça ‘Missa a Sant Jordi’, d’Amando Balaguer, per part de l’Orquestra Simfònica Alcoiana i diversos cors. El matí conclourà amb una mascletà que tindrà lloc a la plaça d’Espanya.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *