foradia cdturisme

Alfredo Albero: “estan patint la competència opressiva de les grans empreses”

• Els representant dels partits polítics d'Alcoi parlen sobre l'estat actual de les pimes i els autònoms • Parlem amb Alfredo Albero, Secretari General Podem Alcoi

Les pimes i els autònoms representen al voltant del 90% del teixit empresarial a Espanya i són les principals generadores d’ocupació. Però… quin és l’estat polític i fiscal actual de les pimes i els autònoms espanyols? Quines mesures polítiques caldria adoptar per millorar el seu estat? Volem conéixer i comparar l’opinió que tenen els diferents partits polítics al respecte.

Volem conéixer els arguments que esgrimeixen els nostres polítics respecte a l’estat actual de les pimes i els autònoms, setmanes abans de les eleccions generals del 20 de desembre 2015, anem allà parlem amb Alfredo Albero, Secretari General Podem Alcoi

  • Qué opina Alfredo Albero de l’estat actual de les pimes i els autònoms?

 

Alfredo Albero alcoi lesmuntanyes

devia ser, avui, la prioritat d’un govern amb sensibilitat social”

Les pimes i els autònoms són dos àmbits de l’activitat econòmica que, cada dia més, estan patint la competència opressiva de les grans empreses. Al meu parer, aquesta competència té dues vessants: una és que, competir al mercat amb els grans és molt difícil. L’altra és que les polítiques fiscals, d’accés al crèdit, estan fetes a favor dels interessos de les grans empreses perquè elles tenen l’actual govern al seu servei, mentre que els autònoms i les pimes no.

Quines mesures polítiques caldria adoptar per millorar el seu estat? Eixa pregunta la podria contestar un petit empresari i un antònom millor que jo. No obstant això, diré que del cúmul de problemes que pesen sobre aquests dos sectors de l’economia, jo destacaria els següents: facilitar l’accés al crèdit i disminuir la pressió fiscal.

En aquest país, el treball autònom i la petita i mitjana empresa ocupen la major part dels llocs de treball i de l’economia del país. Afavorir i facilitar l’activitat econòmica d’un sector que és majoritari, devia ser, avui, la prioritat d’un govern amb sensibilitat social.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *