foradia subscriutegrat

L’IES Pare Vitòria continua amb les accions de promoció de la figura de Joan Valls

• L’obra de Joan Valls ha sigut la protagonista de les accions teatrals que ha realitzat l’IES: Valls no es fa vell • L’IES Pare Vitòria ha contribuït a aquest homenatge oferint la seua XXVII edició de la revista Eines a analitzar l’obra i figura de l’artista alcoià.

Enguany Alcoi dedica el seu any cultural al poeta Joan Valls. L’IES Pare Vitòria ha contribuït a aquest homenatge oferint la seua XXVII edició de la revista Eines a analitzar l’obra i figura de l’artista alcoià.

Per altra banda, l’obra de Joan Valls ha sigut la protagonista de les accions teatrals, amb el professor Jordi Botella i el seu grup de l’assignatura d’Arts Escèniques de 4 d’ESO, que ha realitzat l’IES Pare Vitòria: Valls no es fa vell.

El fil conductor de l’espectacle teatral ha sigut la biografia del poeta, descrita en els blocs temàtics de la infantesa, l’amor, la guerra, l’escriptura, amb la música com a banda sonora de la seua aventura vital i literària.

Una activitat per part dels alumnes de teatre del centre que han fet gaudir tant a professors com a alumnes, a més de servir per commemorar l’obra del poeta alcoià.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *