foradia pressupostparticipatiualcoi

El 5 de maig els carrers tornaran a defensar un sistema de pensions públiques digne

• L’objectiu és continuar sumant gent i força per tal d’aconseguir garantir un dret constitucional que els poders volen privatitzar. • “Insistir, persistir, resistir, mai desistir”, és un dels lemes de la Coordinadora de les Pensions, conscient que els drets i les millores socials no són mai regalats


El moviment de defensa de les pensions públiques convoca una nova concentració el dissabte 5 de maig en centenars de municipis de l’Estat espanyol. L’objectiu és continuar sumant gent i força per tal d’aconseguir garantir un dret constitucional que els poders volen privatitzar.

Insistir, persistir, resistir, mai desistir, és un dels lemes de la Coordinadora de les Pensions, conscient que els drets i les millores socials no són mai regalats, sinó que s’han de lluitar i conquerir per part de la població.

La concentració del 5 de maig convoca a les veïnes i veïns de les comarques de l’Alcoià i el Comtat en Alcoi, en la plaça d’Espanya, a les 12:00 hores. També es realitzaran protestes en localitats com Bocairent, Ontinyent, Sant Vicent, Alacant o Benidorm.

Continuen així unes mobilitzacions per tal d’aconseguir un dret que afecta, no a soles a ells, sinó a tota la societat en general.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *