lasarga ajualcoipresuparticipa

Naiara Davó i Andreu Bernabéu, candidats a dirigir Podem Alcoi

• Podem Alcoi convida a participar en l’elecció del seu nou equip directiu. Es presenten dos candidats a la secretaria general del municipi: Andreu Bernabéu i Naiara Davó.

Podem Alcoi convida a participar en l’elecció del seu nou equip directiu. Es presenten dos candidats a la secretaria general del municipi: Andreu Bernabéu i Naiara Davó.

Fins a principis de juny, comença un procés per avalar als candidats i presentar els documents polítics i organitzatius que marcaran el full de ruta de Podem Alcoi. Des del dia 11 de juny fins al 18 tindran lloc les votacions, a les quals podran participar tots els inscrits del municipi, que són aproximadament un miliar.

Naiara Davó forma part de Podem des del seu inici i és actualment regidora de Guanyar Alcoi. La seua motivació és la de “consolidar Podem als municipis, per poder desenvolupar un projecte de canvi que supose millores reals en la vida de les veïnes i veïns. Podem Alcoi ha de ser un instrument al servei de les persones, que marque el rumb per a l’Horitzó 2019“.

Andreu Bernabéu, per la seua banda, és un activista que va començar la seua activitat en els moviments socials amb la Primavera Valenciana, formant part de la direcció del FEU, entre altres organitzacions. La seua intenció és assentar i enfortir Podem en la ciutat, i treballar colze a colze amb la societat civil alcoiana, per fer de la nostra ciutat una ciutat millor“.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *