lasarga ajualcoitel

Col·lectiu-Compromís demana la dimissió del regidor d’esports de Cocentaina

• “Després de mentir durant més de 6 mesos al voltant del conveni amb el CD Alcoyano SAD, el Beniarrés CF i els carnets d’instal·lacions esportives”. • “Cocentaina no mereix un regidor d’esports que mentisca"


Col·lectiu-Compromís de Cocentaina demana la dimissió al regidor d’esports del municipi, Saul Botella “després de mentir durant més de 6 mesos al voltant del conveni amb el CD Alcoyano SAD, el Beniarrés CF i els carnets d’instal·lacions esportives”.

Des de la formació insisteixen en el fet que no han rebut la documentació que sol·liciten i que regidor d’esports ha esquivat les preguntes que formulen al respecte.

Entre altres irregularitats, Compromís denuncia que des de la inauguració del camp futbol, el passat juliol, fins abril, s’ha utilitzat l’espai “sense que s’haja pagat per l’ús”.

Per tal que la societat contestana reflexione, la formació llança unes preguntes:

  • Si el regidor d’esports porta dient des d’octubre que hi ha un conveni amb el CD Alcoyano SAD, per què finalment se’ls cobra el carnet d’instal·lacions esportives?
  • Per què menteix de manera premeditada i no diu la veritat?
  • Què amaga?
  • Si des del Col·lectiu 03820-Compromís no preguntem per este tema; el CD Alcoyano SAD utilitzaria les instal·lacions esportives sense pagar res, com ha fet fins al dia 4 d’abril?
  • Pot explicar el regidor d’esports per què té una doble vara de mesurar entre el CD Alcoyano SAD i la resta de clubs municipals de qualsevol esport que paguen els carnets de pistes?

Finalment, el portaveu de la coalició contestana, Xavi Anduixconclou dient que “Cocentaina no mereix un regidor d’esports que mentisca a la ciutadania i que no actue de forma correcta i ètica”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *