foradia subscriutegrat

Bona acollida de la candidata socialista per Cocentaina Mireia Estepa

El PSPV-PSOE de Cocentaina ha recolzat a la seva candidata Mireia Estepa Olcina en la presentació de la llista i el programa electoral. Un acte baix el lema ‘Cocentaina ens unix’ ha comptat amb la presència de Rafa Briet i el número 1 pel PSPV per Alacant, Julián López.

foto psoe cocentaina

Els Socialistes Contestans han mostrat la seva convicció per revalidar el triomf electoral en un acte de proclamació de la candidata i la llista, així com de les principals línies del programa electoral. Mireia Estepa Olcina, alcaldable pel PSPV contestà, ha estat recolzada per l’actual alcalde, Rafa Briet, tots els membres de la seva llista i per Julián López, número 1 per Alacant a les Corts valencianes pels socialistes en l’encontre celebrat al centre Cultural el Teular de Cocentaina.

Abans dels discursos, el també membre de la llista, Antonio Flores, ha iniciat la presentació en clau d’humor al més pur estil monologuista. L’ex regidor, Paco Insa, i la jove socialista, Mariola Reig, han estat els ‘mantenedors’ de l’acte que s’ha celebrat davant de més de 300 persones. El primer a parlar ha estat l’alcalde Briet, qui ha explicat al detall per què Mireia ha de ser alcaldessa de Cocentaina. Per a Briet, la que podria ser l’alcaldessa més jove d’Espanya, és una persona qualificada per continuar la tasca que el PSPV desenvolupa des de fa més de 30 anys, ja que “és el millor moment per a Mireia, per la seua preparació, la seua joventut i pel caràcter que la farà combatre contra aquells que no li desitgen el bé al nostre poble”.

Per a Rafa Briet, només el PSOE lluita per les persones i pel seu Benestar. Per això ha admés que “anem a lluitar de la mà de Mireia perquè ningú haja de rascar-se la butxaca per pagar-se els estudis o perquè l’atenguen en la Sanitat. Anem a fer possible l’aplicació de la Llei de la Dependència, fer créixer l’Ocupació i la defensa dels més desfavorits. Des de Cocentaina amb Mireia i amb Ximo Puig a València”.

La jove candidata ha agraït la confiança dipositada pel seu partit en la seva persona, i en especial, la total col·laboració de l’alcalde Rafa Briet, qui l’acompanya en aquesta nova responsabilitat des del dia que va assumir el repte. A més, Mireia ha fet un repàs pels punts més importants del programa electoral del PSPV que ha estat elaborat amb representants d’entitats, associacions i també particulars de Cocentaina que han volgut aportar les seves idees. Així, el PSPV té previst continuar amb la magnífica gestió desenvolupada pels anteriors governs socialistes per fer una Cocentaina més sostenible i centrada en el Benestar dels seus habitants. “Volem portar més indústries i fer més atractius els polígons de la localitat. També lluitar per una Fira de TotsSants capdavantera i declarada d’interés turístic internacional. També, volem potenciar el Consell de la Joventut i crear una Agenda 21 per defensar el Medi ambient del nostre terme. Cal fer el camp de futbol de La Via i noves instal·lacions esportives encara que l’oposició s’estime més donar els diners del superàvit als bancs” ha apuntat Mireia.

Els discursos els ha tancat Julián López, número 1 pel PSPV per Alacant a les Corts Valencianes, qui ha posat com a exemple de gestió municipal en tot el País Valencià el govern socialista de Cocentaina.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *