foradia elgrat

El Gratis, a tot color: continuem fent camí

• Des d’El Gratis, periòdic de l’Alcoià i les Comarques Centrals valencianes, volem enunciar la nostra emoció pel fet d’incorporar totes les planes a color • Una millora de qualitat que esperem que redunde en una millor comunicació i unió entre les nostres veïnes i veïns

Des d’El Gratis, periòdic de l’Alcoià i les Comarques Centrals valencianes, volem enunciar la nostra emoció pel fet d’incorporar totes les planes a color. Amb aquesta millora, augmentem la il·lusió per a continuar el camí que va començar fa 30 anys.

Una millora de qualitat que esperem que redunde en una millor comunicació i unió entre les nostres veïnes i veïns. També en una millor vertebració entre els nostres municipis i les nostres comarques.

Com que el nucli d’El Gratis està localitzat a Alcoi, un dels nostres objectius és informar sobre tot el que succeïx al seu voltant. Entre altres fets, podem ressaltar notícies com la nova titulació de Grau de Mestre Infantil que s’implantarà a partir del curs que ve i la sentència del TSJ valencià entorn del projecte Alcoinnova.

Parlem amb diferents persones sobre fets que ens afecten a tots, com és el tema del sistema de justícia de l’Estat espanyol i la seua politització. Per altra banda, hem participat en el taller d’entrenament mental d’Àlex Agulló: us comentem algunes de les seues Claus per mantenir una ment desperta i atenta que ens oferisca millor qualitat de vida i benestar.

Afegim també una crònica de les festes de Moros i Cristians 2018, amb unes imatges i il·lustracions espectaculars.

I parlant de festes… Les d’Alcoi deixen el torn per a les dels nostres municipis veïns. És el cas de Muro, Biar i Castalla. Consulteu tots els detalls i gaudiu de les entrevistes que hem realitzat a regidors i protagonistes dels esdeveniments.

Informeu-vos, a més de les diferents notícies, activitats i anàlisis dels territoris de les Comarques Centrals. Entre elles, les que realitza Alicia Izquierdo, regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació a la ciutat de Gandia, que per cert, avui comença la seua VII Fira del Motor.

Aprofiteu, a més, per a conéixer a tots els comerços i professionals que ens acompanyen a les nostres pàgines. Segur que descobriu amb ells serveis de qualitat i noves experiències. Tot açò, i moltíssim més, a tot color. Esperem que ho gaudiu. Continuem fent camí.

Font: Editorial./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *