foradia ivace

‘SolidariSona 2.0’ dissabte 7 de maig al bad Voodoo

• El pròxim dissabte 7 de maig a partir de les 20h 'SolidariSona 2.0' • Organitza SolidariSona 2.0 el IalahRock Festival Solidari i UNADIKUM País Valencia • L'entrada al concert és gratuïta

solidarisona bar voodooEl Festival ‘SolidariSona 2.0’, es celebra el pròxim dissabte 7 de maig a partir de les 20h., en el Pub Bad Voodoo, participen DJ.FER, J.SANDIN & DJ SAICO, ZETA-A & OSK  a més de la família BUNKER, a part de DJ. FER que punxarà.

L’entrada al concert és gratuïta però hi hauran 2 vidrioles solidàries en la barra per a aquell que vulga col·laborar amb l’associació UNADIKUM aportant un donatiu voluntari. I si tan sols voleu gaudir de la música, de la festa i fer-se una cervesa també esteu convidats.

L’objectiu de ‘SolidariSona 2.0’ és gaudir de la festa que ens donen els grups, conscienciar i recaptar de manera voluntària fons para les activitats.

Brigades Internacionals Unadikum País Valencià. Es una associació sense ànim de lucre per la causa palestina.

Organitza SolidariSona 2.0: el IalahRock Festival Solidari i UNADIKUM País Valencia. Col·labora: PubBar Bad Voodoo, Bunker Pro i Col·lectiu Jove 12 d’Agost.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *