foradia subscriutegrat

La Mancomunitat adjudica les obres del refugi animal comarcal amb ubicació en Muro

• La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat ha aprovat l’adjudicació de les obres del refugi animal comarcal que estarà ubicat a Muro d’Alcoi. • Per altra banda, La Mancomunitat ha aprovat el seu últim plenari l’adhesió la incorporació del municipi d’Alcoleja.


La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat ha aprovat l’adjudicació de les obres del refugi animal comarcal que estarà ubicat a Muro d’Alcoi.

Aquesta adjudicació del contracte de construcció del refugi animal “és molt important”, afirmen des de La Mancomunitat, “degut a la necessitat que tenim a les nostres comarques per l’abandonament d’animals a les nostres poblacions”. Aquest serà gestionat per l’entitat.

Per altra banda, La Mancomunitat ha aprovat el seu últim plenari l’adhesió la incorporació del municipi d’Alcoleja. D’aquesta manera l’entitat estarà conformada per un total de 13 municipis, “un projecte de comarca que cada vegada va augmentant més, ja que cada vegada són més municipis els que s’uneixen al projecte i els serveis que es presten”.

Segons el president Manuel Gomicia explica “estem doblement contents, perquè cada vegada tenim més a prop el projecte del refugi animal que tant necessari és, i per altra sumem un nou membre al projecte territorial que tenim a La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat i des d’ací donar la benvinguda Alcoleja i als seus veïns i veïnes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *