lasarga subscriute elgrat

Els defensors de les pensions públiques insisteixen, persisteixen i resisteixen a Alcoi

• La Coordinadora per la Defensa de les Pensions Públiques està fent un important i efectiu treball de conscienciació social i de pressió al Govern del PP • Per tal d'aconseguir que es blinde el dret a les pensions públiques en la Constitució per a les vinents generacions, els pensionistes continuaran insistió

 


Alcoi ha sigut una de les moltes ciutats on els pensionistes han tornat a demostrar que estan dispostos a defensar les pensions públiques fins a veure realitzades les seues reivindicacions. Han sigut al voltant de 400 els assistents. Bocairent, Ontinyent i Sant Vicent del Raspeig han sigut altres municipis del nostre entorn on els carrers han defensat un sistema de pensions públic digne.

La Coordinadora per la Defensa de les Pensions Públiques està fent un important i efectiu treball de conscienciació social i de pressió al Govern del PP, qui, per tal d’intentar fer callar els carrers, ha hagut de fer diverses concessions en matèria de pensions públiques.

No obstant això, els pensionistes saben que està en joc molt més: un sistema econòmic que genera desigualtats, unes línies polítiques que miren pels beneficis dels rics a costa de l’empobriment de la majoria social, un sistema de pensions, en definitiva, amb risc de ser desmantellat i privatitzat.

Per tal de canviar el full de ruta dels poderosos i d’aconseguir que es blinde el dret a les pensions públiques en la Constitució per a les vinents generacions, els pensionistes continuaran, tal com diu el seu lema, insistint, persistint i resistint.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *