foradia aproop

Alcoi aprova una declaració perquè la Constitució blinde les pensions públiques

• Prohibir constitucionalment la privatització de les pensions • Tots els grups municipals d'Alcoi van aprovar aquesta sol·licitud en el Ple del 30 de gener.

Representants de la Taula Estatal Pro-Referèndum de les Pensions (MERP) d’Alcoi han presentat en l’Ajuntament una declaració institucional perquè el Govern engegue una reforma constitucional que incloga la prohibició expressa que qualsevol govern puga privatitzar el sistema públic de pensions.

Un article que arreplegaria, a més, com a obligació constitucional el manteniment del poder adquisitiu real de les pensions.

Els portaveus de la MERP d’Alcoi han posat l’accent en el fet que en 2011 tant PSOE com PP van blindar en la Constitució Espanyola el pagament del deute als proveïdors, i que el correcte és fer el mateix per a prohibir constitucionalment la privatització de les pensions i la degradació del seu poder adquisitiu.

Tots els grups municipals d’Alcoi, Compromís, Guanyar, C’s, PP i PSOE, van aprovar aquesta sol·licitud en el Ple del 30 de gener.

Són ja més de 50 ajuntaments els que han presentat i aprovat la declaració. Alguns d’ellos són: Zaragoza, Pamplona, Sant Sebastià dels Reis, Ibros, Terrassa, Hospitalet, Paterna, Sant Vicent del Raspeig, Santa Creu de la Palma i Nules.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *