foradia subscriutegrat

Vicenta Jiménez: “el PP i el seu soci Ciudadanos ens maltracten amb els Pressupostos Generals”

• "Les inversions són escasses i totalment insuficients per a la nostra província. No hi ha voluntat real de vertebrar les nostres comarques" • Malgrat això, des de Podem s’han presentat esmenes als PGE que incideixen a la millora de les nostres comarques.

Aquesta és la valoració que fa Podem després d’estudiar la incidència dels Pressupostos Generals Estatals 2018 del Govern del PP a les Comarques Centrals Valencianes. La senadora d’Unidos Podemos per Alacant, Vicenta Jiménez afirma que “les inversions són escasses i totalment insuficients per a la nostra província. No hi ha voluntat real de vertebrar les nostres comarques ni d’apostar per un transport sostenible. Aquests PGE tampoc serveixen per donar impuls a la nostra indústria“.

En aquest context, la senadora afirma que El PP i el seu soci Ciudadanos ens maltracten un any més amb aquests Pressupostos Generals.

Malgrat això, des de Podem s’han presentat esmenes parcials als PGE, tant al Congrés i com al Senat. Entre elles, volen que s’incloga la millora, modernització i adequació dels trams de la línia ferroviària Alcoi-Xàtiva. Segon comenta Aarón Ferrándiz, responsable de comunicació de Podem Alcoi, “un any més ens veiem en la necessitat de demanar aquesta esmena pel retard, per no dir inexistència, en les inversions per part del Govern Central del PP“.

Una altra esmena presentada ha estat la necessitat de subvencions i suport al transport terrestre intercomarcal. Segons afirma el membre de la formació morada “és necessari per poder facilitar la mobilitat entre comarques i pobles de la mateixa comarca en aquelles on és escàs, com és el cas del bus Gandia-Alcoi“.

A més, des de Podem, sol·liciten la construcció de la passarel·la de la Via Verda fins a Cocentaina, “necessària després de la construcció de la primera circumval·lació”, així com millores per a la Via Verda Alcoi-Gandia.

Aquestes esmenes formen part de l’esmena a la totalitat que presenta el grup parlamentari d’Unidos Podemos als PGE i que es debatrà a la Cambra Baixa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *