foradia subscriutegrat

PODEMOS Alcoi divendres 23 Maig

La formació política Cercle Podemos Alcoi ha organitzat per hui divendres 23 de Maig a les 19:30h. al Col·legi Oròsia Silvestre (Antiga Escola Industrial del Viaducte) Passeig Ovidi Montllor un acte electoral.

Archivo adjunto al mensaje

La formació política Cercle Podemos Alcoi ha  organitzat per hui divendres 23 de Maig a les 19:30h. Al Col.legi Orosia Silvestre (Antiga Escola Indústrial del Viaducto) Passeig Ovidi Montllor. L’acte electoral on intervindran  Eva Amoros, Andrés Badia, Alfredo Albero, Rafael Gisbert, gent honrada, treballadora, disposada a canviar les coses, gent normal que coneix bé les necessitats de la gent, entre tots anem a canviar les coses, us esperem. Programa Electoral Podemos

10346470_791038744268983_7429303164898762314_nSom el poder de la gent, el de les persones que volen un futur pels jóvens, els nostres majors, els nostres fills, néts, dependents, perquè els estaments més fràgils de la societat recuperen la dignitat que mai van haver de perdre, per això solament amb vosaltres, la gent de la ciutadania podem canviar les coses, tirem a aquesta casta que ens ha portat a aquesta situació, junts PODEM!!!

 

 

PABLO IGLESIAS

pablo iglesias

Pablo Iglesias./

Sóc professor de la Universitat Complutense, on em vaig llicenciar en Dret i Ciències Polítiques i em vaig doctorar. Dirigesc els programes La Troica i Fort Apatxe, i acudesc regularment als debats que s’emeten en La Sisena i Quatre. He dedicat molt temps a estudiar el funcionament de la democràcia i la geopolítica mundial. Estic plenament convençut que la política quan no la fas tu mateix, te la fan uns altres en contra teua. Això ocorre el dia d’avui a Europa i a Espanya. Ens han robat la poca democràcia que teníem i, amb ella, el poder per defensar-la.

Les polítiques que els nostres governs executen al servei del mandat de la Troica, tenen com a objectiu principal assegurar els beneficis dels bancs, les grans empreses i els especuladors. Però Europa no pot ser un instrument per asfixiar als països del sud, ni Espanya pot ser un paradís per als corruptes, els defraudadors i l’especulació urbanística. Aquesta Europa segrestada al servei dels bancs va de la mà d’aquesta Espanya sotmesa a la casta política que utilitza el públic per enriquir-se.

Crec que hi ha un deute que s’ha de pagar per sobre de totes. És el deute amb la societat, el deute per garantir els drets com la sanitat, l’educació, les pensions i la possibilitat de portar una vida digna. Una casta d’inútils vol convéncer-nos en cas contrari. Els que tenen comptes a Suïssa i reben sobres diuen que no es poden mantenir la sanitat i l’educació públiques perquè no hi ha diners. Solament la ciutadania, exercint el poder i decidida a canviar les coses, pot frenar aquesta deriva fanàtica.

Vull anar a defensar a Europa el nostre dret a triar les polítiques econòmiques més eficaces per treure al nostre país del fosc túnel en el qual ens estan tancant. Vull promoure la democràcia com a únic mètode per controlar l’economia. Vull que els Drets Humans es convertesquen en la brúixola política del nostre país i d’Europa. Vull defensar el nostre dret com a societat a tenir present i a poder construir un futur digne per tots i totes. Les solucions als problemes de la democràcia sempre impliquen apostar per més democràcia, mai per retallar-la i per empobrir a la gent.

Oferesc en aquestes eleccions europees les meues ganes, la meua preparació i la meua veu per posar-ho tot al servei de la majoria social copejada per la crisi. Demostrem una vegada més que junts, sí es pot. Entre tots, Podem.

Font: Podemos Alcoi


Una resposta de PODEMOS Alcoi divendres 23 Maig

  1. […] els dos grans partits més a més es retallada i  la gran sorpresa de la nit electoral a Alcoi és PODEMOS, al mateix que tot l’estat […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *