lasarga ajualcoipresuparticipa

Antoni Miró protagonitza el primer Portal d’Art de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

• S’engega així, amb l’obra d’Antoni Miró com a protagonista, el primer Portal d'Art de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes • Durant la presentació es va aprofundir en l’univers artístic de l’artista alcoià, del qual es pot gaudir, en bona part, visitant el nou espai virtual.


Presentació del Portal d’Art Antoni Miró dins de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes. S’engega així, amb l’obra d’Antoni Miró com a protagonista, el primer Portal d’Art de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

L’acte, realitzat a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, ha sigut presidit pel rector de la Universitat d’Alacant. Ha comptat amb la presència, entre d’altres, de l’artista, Antoni Miró, el director acadèmic de la Biblioteca Virtual, Jesús Pradells, i el director del portal i director de la Càtedra Toni Miró, Armando Alberola.

El conductor de l’acte ha sigut Carles Cortés, Vicerector de Cultura de la UA, amic personal de l’artista, biògraf i gran coneixedor de la seua obra. Durant la presentació es va aprofundir en l’univers artístic de l’artista alcoià, del qual es pot gaudir, en bona part, visitant el nou espai virtual.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *