foradia subscriutegrat

Primeres actuacions en l’Illa de Rodes de cara al futur Parc Tecnològic Urbà

• Les primeres obres de l’Illa de Rodes estan en tràmit d’adjudicació, una sèrie d’actuacions que consolidaran la seua estructura, per un valor de 213.117,30 € • Aquesta actuació representa els primers passos del futur Parc Tecnològic Urbà, “un dels projectes més importants per al futur econòmic de la ciutat"


Les primeres obres de l’Illa de Rodes estan en tràmit d’adjudicació, una sèrie d’actuacions que consolidaran la seua estructura: consolidació de les façanes, recuperació del refugi antiaeri, la consolidació de l’interior de l’immoble i la catalogació de tots els elements.

L’empresa encarregada d’efectuar els treballs serà Víctor Tormo S.L., una vegada es formalitze el contracte. S’estima que els treballs tinguen una duració de quatre mesos, per un valor de 213.117,30 €, finançades per la Diputació d’Alacant. Segons el Govern, les obres començaran, a molt tardar, finals de lluny.

Aquesta actuació representa els primers passos del futur Parc Tecnològic Urbà, “un dels projectes més importants per al futur econòmic de la ciutat i que s’emmarca dins de l’Estratègia EDUSI”, recorda el regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia.

Els plans de l’Ajuntament contemplen que el futur parc tecnològic i cultural puga acollir l’Institut Tecnològic de la Cosmètica, una llançadora d’empreses tecnològiques, espais per a emprenedors, entre altres, a més d’espais culturals com l’arxiu municipal, o una nova biblioteca per al barri.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *