foradia cdturisme

Novetats i millores al Servei de Transport Universitari, STU

• Podran ser usuaris de l’STU tots els estudiants dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat matriculats en centres d’estudis reglats • Abans del 31 de gener, els usuaris hauran de sol·licitar una targeta personalitzada i reutilitzable de PVC amb xip.


Podran ser usuaris de l’STU tots els estudiants dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat matriculats en centres d’estudis reglats. Aquesta és una de les novetats del Servei de Transport Universitari presentades per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

Una altra novetat és que els abonaments de cartó deixaran de tindre validesa el pròxim 31 de gener. A partir d’ara, els usuaris hauran de sol·licitar una targeta personalitzada i reutilitzable de PVC amb xip.

També han canviat els tipus d’abonament de transport, amb l’objectiu d’adaptar-lo a les necessitats dels usuaris: diari, abonament de 10 viatges, abonament de 20 viatges i abonament mensual. Les recàrregues de la targeta es podran realitzar als mateixos autobusos i mitjançant una aplicació al mòbil. I també a les àrees de Joventut dels Ajuntaments de Muro, Cocentaina i Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *