foradia cdturisme

El PP en la senda que ens portarà a la solució

Miró: “ningú entendria que guanyaren els qui ens han ficat en la crisi, ara que estem sortint” A més, des del PP volen recordar als alcoians que el PSOE de Zapatero va negar la crisi, va destruir gairebé quatre milions d'ocupacions i va deixar en fallida tècnica els comptes de l'Estat.

populares alcoi

Fabra junt els populars alcoians./ lesmuntanyes.com

 

El President del PP d’Alcoi, Rafa Miró, apel·la al sentit comú i a la responsabilitat dels alcoians perquè el diumenge la gent vaja a votar i ho faça al PP. Miró raona el seu plantejament sobre la base dels resultats que en matèria econòmica i de recuperació d’ocupació s’estan produint. Així, el President del PP afirma que “ningú entendria que guanyaren els qui ens han ficat en la crisi, ara que estem sortint”.

El líder dels populars alcoians sap que hi ha ciutadans que estan disgustats amb la classe política i ho entén, però demana un exercici de responsabilitat i que la gent surti de casa el diumenge per anar a votar. Segons Miró “no votar no castiga als partits polítics, castiga a la democràcia”. En aquest sentit Miró remarca que “els que no voten han de saber que uns altres decidiran per ells”.

Al davant tenim les polítiques del PP, que en tan sol dos anys han aconseguit invertir la tendència i generar de nou creació d’ocupació. Els esforços de tots els espanyols i les reformes del govern de Rajoy han possibilitat un canvi de rumb que comença a visualitzar-se en tots els indicadors econòmics. Rafa Miró indica que “és cert que encara queda molt per fer, però també és cert que hem trobat el rumb i la senda que ens portarà a la solució dels problemes que uns altres ens van deixar”.

És evident que el PP es presenta el diumenge com l’única opció real amb capacitat de treure a Espanya, a la Comunitat Valenciana i a Alcoi de la crisi que van generar els socialistes. En realitat, no és gens nou, en 1996 ja va ser un govern popular qui va haver de fer el propi amb la situació que va deixar el PSOE de Felipe González.

Ja finalment, Miró ha volgut recordar als alcoians que l’exemple d’Alcoi durant la present legislatura, posa de manifest que les polítiques del tripartit i del bipartit no han generat ni projectes ni il·lusió a la ciutat.

Per a Miró “els grans problemes dels alcoians segueixen sense solucionar-se, estem davant d’una legislatura buida, l’Alcoi de 2014 és el mateix que el de 2011, no hi ha hagut avanç en cap sentit”

Font: Partit Popular


Una resposta de El PP en la senda que ens portarà a la solució

  1. ximo Sellles ha dit:

    Uds. no tienen vergüenza, per ni la conocen, vamos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *