foradia barnasants

Zamorano justifica la permuta dels jutjats i acusa Guanyar de populisme

• “Dir en premsa que s'ha qualificat la permuta d'una estafa són declaracions factibles de ser considerades una calúmnia" • Per altra banda, Zamorano comunica que l'Ajuntament també reclama a la Generalitat els antics jutjats d'Al Azraq

Acusar d’estafa l’acord obtingut, implica menysprear el treball que tècnics d’aquesta casa i de la Generalitat que han desenvolupat amb total imparcialitat, com sempre”. Aquesta és la resposta que fa Lorena Zamorano, responsable de la regidoria de Règim Jurídic, a Guanyar respecte a les afirmacions en torn de la gestió dels jutjats d’Alcoi.

Zamorano justifica que l’acord que s’ha pres, “s’ha realitzat basant-se en taxacions fetes per les dues parts, Generalitat i Ajuntament sobre els mateixos béns, i han coincidit en les valoracions“.

“Dir en premsa que s’ha qualificat la permuta d’una estafa són declaracions factibles de ser considerades una calúmnia perquè estafar és un delicte però com sempre Guanyar ho fa sense aportar cap document”, continua la regidora.

Tot seguit, Zamorano anima a “qui crega que hi ha hagut alguna irregularitat” a “fer una denúncia i demostrar-ho als tribunals, no només a fer populisme i acusacions sense cap prova les xarxes socials”.

Per altra banda, comunica Zamorano que l’Ajuntament també reclama a la Generalitat els antics jutjats d’Al Azraq, que han quedat fora d’aquesta negociació, ja que considera que, després d’acabar el seu ús judicial, ha de tornar a ser de titularitat municipal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *