foradia subscriutegrat

Grups escolars aprenen d’art en l’exposició “100 vegades Joan Valls”

• Amb les activitats, els alumnes alcoians aprenen a entendre què és l’art conceptual • La propera exposició serà la V Biennal d’ArtNostre, que es desenvolupara durant els mesos de maig-juny.

L’exposició “100 vegades Joan Valls”, que estarà en la Capella de l’Antic Asil fins que s’acabe el mes de març, ha organitzat, entre altres, activitats didàctiques dins la seua programació.

Entre aquestes activitats didàciques, s’han organitzat visites guiades per a xiquets de primària perquè aprenguen a veure una exposició i els seus elements, com les obres, els catàlegs i la informació que es posa al seu abast.

Amb les activitats, els alumnes alcoians aprenen a entendre què és l’art conceptual, el collage, l’object trouvé, el Ready Made, els monotips i l’art abstracte.

Després treballen els conceptes i tècniques a través d’un taller titulat “Reinterpreta una obra”, on els alumnes mitjançant diferents tipus de materials que se’ls posa al seu abast, han de treballar sobre una obra escollida d’entre les que formen la mostra.

La propera exposició serà la V Biennal d’ArtNostre, que es desenvolupara durant els mesos de maig-juny, on també s’oferiran activitats paral·leles com conferències, audicions dels alumnes del conservatori i visites guiades per a escolars.

Cal recordar que l’exposició compta amb obres d’artistes locals, comarcals i estatals com Neus Bou, Rafa Calbo, Rafa de Corral, Rubén Fresneda, Elena Martí, Verónica Ortuño, Jose Antonio Picazo, Fernando Rincón i Pau Sellés Alòs amb obres creades expressament per a la mostra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *