foradia cdturisme

La platja Nord de Gandia manté la distinció de bandera blava durant 32 anys consecutius

• La platja Nord de Gandia ha estat una de les 132 atorgades al País Valencià, l’única platja de València que aconsegueix mantenir aquesta distinció durant els 32 anys • L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant: "és per a Gandia un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions".


El Jurat Internacional Bandera Blava 2018 ha concedit enguany la distinció de bandera blava a les 590 millors platges del territori espanyol. La platja Nord de Gandia ha estat una de les 132 atorgades al País Valencià, l’única platja de València que aconsegueix mantenir aquesta distinció durant els 32 anys que compleix enguany ADEAC, organització responsable del reconeiximent.

A més, la platja de Gandia renova la distinció de “El Centre Bandera Blava” per l’Aula de la marjal de Gandia.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, responsable de l’àrea de Turisme, ha mostrat la seua satisfacció davant l’anunci, remarcant que “és per a Gandia un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions. Amb uns serveis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *