foradia subscriutegrat

17 llocs de treball de l’Ajuntament de Gandia passen de temporals a indefinits

Aquests llocs se sumen a les places d'oposició actuals de la Policia Local de la localitat

Josep Alandete, vicealcalde de Gandia, i José Manuel Prieto, co-portaveu del Govern Local, han informat sobre els principals assumptes que s’han acordat en la Junta de Govern Local, com per exemple, que s’ha aprovat l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Gandia per a l’any 2021.

Segons Prieto: “aquesta és la 5a oferta d’ocupació pública que traguem de forma expansiva per a consolidar llocs d’ocupació temporal i convertir-los en llocs definitius en la plantilla de l’Ajuntament de Gandia, fet que dona una ocupació pública de qualitat en tots els serveis que concentren els interinatges més llargs del consistori, i alhora, per a convertir eixa ocupació temporal en estabilització de llocs de la casa i racionalitzar els serveis municipals perquè donen resposta a les necessitats de la ciutadania des de l’Administració Pública”.

L’oferta d’ocupació pública ha generat 17 llocs de treball que s’han dividit en alguns departaments, i són: quatre tècnics auxiliars d’informàtica, quatre agents de Policia Local que s’uneixen al procés selectiu actual de places d’agents policials, dos coordinadors esportius per al departament d’Esports, quatre treballadors socials, dos tècnics auxiliars de biblioteca, i un agent de l’àrea d’Igualtat.

Tots aquests llocs de treball s’uneixen a les places d’oposició actuals de 2 inspectors, 2 oficials i 1 Comissari Principal de la Policia Local, les quals se sumen a les ofertes de comandaments del cos policial que s’han projectat els darrers anys.

Per la seua part, Alandete ha exposat que a la Junta de Govern Local també “s’ha aprovat la concessió de 9 ajudes directes per un valor total de 15.600 euros destinades a la innovació i la transformació digital del nostre teixit productiu que ajudarà a les empreses a disposar d’una oportunitat per a posar-se al dia i per a renovar-se amb l’objectiu de superar la crisi econòmica provocada per la pandèmia”. En aquest context, ha explicat que ja s’han concedit un total 168.555 € a 103 beneficiaris, als quals sumaran altres 19 subvencions aprovades per a la pròxima setmana, les quals donaran un total de 199.000 € que s’han consignat de manera inicial, però que s’estima que arriben als 300.000 euros de subvenció en aquestes ajudes.

D’altra banda, el vicealcalde ha assegurat que també s’ha aprovat el projecte definitiu d’Actuació Aïllada de La Casona i del Sector número 4 del barranc de San Nicolau que, després de temps en tramitació ambiental i urbanística, s’ha aprovat a l’espera del vistiplau de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Aquest projecte ha permés “traslladar part de la zona verda dels espais assignats a la ribera del barranc de Sant Nicolau, un dels trams que permet connectar ambdues parts d’eixe passeig fluvial que arriba al Grau”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *