foradia aproop

Un zoom amb El Gratis per observar la realitat amb millor perspectiva i definició

• Ho fem combinant les notícies i fets que tenen lloc al nostre voltant amb la informació i cultura que considerem més rellevant • Sempre amb l’imprescindible suport dels millors comerços i professionals de la zona

En la societat actual, revolucionada per les noves tecnologies, sembla que el temps està accelerat, que tot es transforma a grans velocitats, que succeïssen grans i petits canvis difícils d’identificar i comprendre des del si de la voràgine.

Des del periòdic El Gratis procurem fer-ho: ampliar el zoom per tal d’observar i comprendre la nostra realitat amb una millor perspectiva i definició. I ho fem combinant les notícies i fets que tenen lloc al nostre voltant amb la informació i cultura que considerem més rellevant per a comprendre’ls.

Dos dels temes crucials en aquests moments són, per exemple, el feminisme i les pensions, que aporten reflexions i demandes socials fonamentals. Parlem amb les nostres veïnes i veïns sobre aquestes i procurem afegir un poc de llum al respecte.

Sempre amb l’imprescindible suport dels millors comerços i professionals de la zona, que ens ofereixen l’oportunitat de cobrir qualsevol de les nostres demandes i necessitats.

La cultura també és necessària per a les nostres vides, ens ho recorda el cantautor Feliu Ventura en una entrevista que li hem realitzat amb motiu de la celebració Festival Música i Lletra de Xàtiva.

Cultura de qualitat, com la que ens aporten artistes del nostre entorn, com és el cas d’Antoni Miró, última exposició del qual podem conéixer aquesta quinzena, a través de la ressenya que ha realitzat el professor Vicent Luna.

A més de tot això, aquesta quinzena vos informem de les matrícules dels centres educatius, de la trobada d’escriptors d’Alcoi, de la Festa del Llibre de Muro, del proper ‘Show freestile’ a Alcoi, del concurs de fideuà a Gandia i de la iniciativa ‘Tapeando con Turrón Xixona’…

Cultura, informació, societat, professionals, comerç, activitats, informació… Tot de qualitat i a tot color. No vos priveu de gaudir d’El Gratis d’aquesta quinzena.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *