foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís reclama l’estalvi en la brossa

La regidora de Compromís insisteix que a hores d’ara encara no saben si el govern ha decidit definitivament separar el contracte de la neteja viària del de la brossa i quina fórmula tenen prevista per a cada servei, a la vista de les declaracions fetes per distints membres del govern.

Brossa_contenidors_Miguel_Hernandez

Els contrats de brossa són dels que més diners li costen a l’Ajuntament./ lesmuntanyes.com

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, ha declarat que l’Ajuntament d’Alcoi encara té pendent el contracte de recollida de la brossa i de neteja viària. “Fa més de 2 anys que el contracte ha caducat i ha passat ja massa temps perquè el govern encara no tinga a punt el nou contracte”. Compromís demana al govern més control en aquests serveis mentre es preparen els contractes nous, ja que han rebut diverses queixes de distints barris per la recollida de brossa i la neteja viària.

 Anna Serrano: “han passat més de dos anys perquè l’Ajuntament poguera estalviar en el contracte de la brossa i de la neteja viària i encara continuem igual”


Serrano recorda que els contractes de la brossa, de neteja viària i el de l’autobús urbà són els que més diners li costen a l’Ajuntament i que afecten a pràcticament la totalitat dels ciutadans; per això caldria que treballaren amb més diligència. “Tots sabem que és necessari que es revisen perquè cal ajustar-ne els preus, i més en els temps que corren que s’han de gestionar amb rigor i austeritat els diners dels alcoians. És més, fa uns dies l’alcalde va manifestar la necessitat de fer un Pla d’Ajust per a 2014, amb mesures d’estalvi per a afrontar els deutes de l’Ajuntament heretats del govern del PP”  a més “L’estiu passat el regidor de Medi Ambient va declarar que s’estava preparant el plec tècnic per a licitar el nou concurs de recollida de residus a la ciutat, a més de reconéixer que aquest, juntament amb el servei de neteja viària, és un dels serveis més importants que es gestionen a l’Ajuntament i també un dels més complexos. Nosaltres també ho entenem així, i per això ens preguntem quina previsió té el govern municipal sobre aquest tema”.

Font: Compromís Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *