lasarga ajualcoipresuparticipa

Xixona dinamitza la gastronomia i l’hostaleria a través del torró

• Una iniciativa per fer valdre el valor gastronòmic que es genera al voltant d'un producte clau del municipi, el torró. • En total han sigut 11 els establiments gastronòmics participants en la iniciativa.

Xixona ha celebrat la setena edició de ’Tapeando con Turrón’, una iniciativa per fer valdre el valor gastronòmic que es genera al voltant d’un producte clau del municipi, el torró, i promoure, així, l’activitat gastronòmica de l’entorn. Ens ho comenta Maria Núñez, regidorade Turisme de l’Ajuntament.

En total han sigut 11 els establiments gastronòmics participants en la iniciativa. Cada establiment ha preparat tres tapes diferents aspirants als premis ‘Tapeando con Turrón’. Han sigut tres les modalitats dels premis, un a la millor tapa, un a la millor presentació i altre a la millor tapa amb torró. Els dos primers han sigut atorgats amb la valoració del públic que les ha provat, i l’altre ha sigut atorgat per part de l’actriu valenciana Núria Herrero, que pròximament rodarà al municipi la pel·lícula ‘Zero’.

La regidora de Xixona realitza una valoració molt positiva de la iniciativa, que “cada any té més participació i qualitat: durant aquest mes s’han vist totes les terrasses plenes i tota Xixona amb molt de moviment, tant de la població local com de gent de fora”. La regidora manifesta que des de l’Ajuntament estan molt contents amb la iniciativa, que “cada any és més coneguda i funciona millor”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *