Foradia subscriutegrat

Xixona celebra una particular ruta de la tapa que aposta pel torró com a ingredient diferenciador

• Una cita gastronòmica única que aposta pel torró en la cuina com a ingredient diferenciador, amb valuoses propietats nutricionals.

Tapejant amb Torró’ per Xixona se celebrarà fins al 26 de maig una particular ruta de la tapa a les nostres comarques. El ‘Tapejant amb Torró’ per Xixona és un esdeveniment per a tots els públics, pensat perquè tots puguin gaudir del tapeo, les famílies amb els nens. Dirigit a promocionar el consum de torró durant tot l’any en diferents formats.

En l’edició d’aquest any participen 10 establiments amb l’objectiu d’alçar-se amb algun dels premis que està en joc i d’impressionar no només als clients, que seran els qui decidisquen amb els seus vots quina tapa és la millor i quin mereix el premi a la millor presentació, sinó també de convèncer a Daniel Álvarez, premi al millor pastisser d’Europa i Amèrica l’any 2000 i quart en la Copa del Món de Pastisseria en 2005, que serà l’encarregat de triar la millor tapa de les quals tenen el torró com a ingredient.

María Núñez, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Xixona. “Ens fa molta il·lusió que Dani Álvarez siga jurat del Tapeando d’aquest any, no només perquè és un dels pastissers més valorats del món, sinó perquè demostra cada dia una sensibilitat especial cap als productes de la nostra terra”

“Hi ha moltes rutes de tapes però com la nostra, cap” asseguren tant l’alcaldessa Isabel López com el president de la AEX Pascual Sanchis com a organitzadores de l’esdeveniment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *